Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η φιλία που έγινε μίσος – Σκληροί χαρακτηρισμοί από Μαρινάκη-Πατέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Για κόμπλεξ κάνει λόγο ο Πατέρας που αφήνει υποννούμενα για τη σχέση Μαρίνακη-Δαλούκα. “Αστειότητες από έναν μικρομέτοχο”, η απάντηση του πρόέδρου του Ολυμπιακού

Τα όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στους ρεπόρτερ της ομάδας, δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Νίκο Πατέρα ο οποίος απάντησε σε σκληρό ύφος.

Η ανακοίνωση του Νίκου Πατέρα:

“Με έκπληξη διάβασα σήμερα στο σύνολο του αθλητικού τύπου εκτεταμένες αναφορές του κ. Μαρινάκη στο πρόσωπό μου από συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους. Ενδεικτικά αναφέρω :
·        ‘’ O Πατέρας δεν έφτιαξε  το γήπεδο στον Βοτανικό…’’
·        ‘’ Αν γυρίσει ο Πατέρας θα πάμε στο + 11…’’
·        ‘’ Ο ΟΣΦΠ έπρεπε να είναι πιο μπροστά στην βαθμολογία…’’
·        ‘’ Κάποιες διαιτησίες στο ΟΑΚΑ και το Καραϊσκάκη δεν μου άρεσαν…’’
·        ‘’ Μίλησα για τον Δαλούκα γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν μόνο το σφύριγμα σε εκείνο το παιχνίδι. ( ΑΡΗΣ – ΠΑΟ)…’’
·        ‘’Τι άφησε κληρονομιά ο Πατέρας ; Μια ομάδα χωρίς σοβαρά περιουσιακά στοιχεία…’’
Είναι φανερό ότι ο κ. Μαρινάκης έχει μια εμμονή με τον Παναθηναϊκό και εμένα προσωπικά.
Θα ήθελα να θέσω τα εξής ερωτήματα στον κ. Μαρινάκη :

1.     Αντιλαμβάνεται ότι με το να προσπαθεί να με προσβάλει  σε προσωπικό επίπεδο δεν κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά αντιθέτως φαίνετε σαν να βγάζει απωθημένα που έκρυβε μέσα του ;
2.     Αντιλαμβάνεται τον θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της SuperLeague ανταγωνιστικά ή ενωτικά ;
Οι απαξιωτικές του εκφράσεις προς τους εκπροσώπους άλλων ομάδων όπως ‘’είσαι υπάλληλος του τάδε..’’ ή είσαι ‘’ φιλιππινέζα του τάδε…’’ δείχνουνε σοβαρότητα από μέρους του ;
Οι επισκέψεις του σε αποδυτήρια διαιτητών βοηθήσανε στην εξυγίανση του αθλήματος και στην καταπολέμηση της βίας;
3.     Από πού προκύπτει ότι ο ΟΣΦΠ έπρεπε να είναι πιο μπροστά στην βαθμολογία και γιατί δεν κριτικάρει ο κ. Μαρινάκης τις ευνοϊκές προς την ομάδα του  διαιτησίες ; (βλέπε πρόσφατα ΑΕΛ – ΟΣΦΠ)
4.     Από πού προκύπτει ότι ευθύνομαι εγώ για το γήπεδο του Βοτανικού και αφήνει φθηνά υπονοούμενα ;
Δεν γνωρίζει ο κ. Μαρινάκης αυτό που ξέρει όλη η Ελλάδα ότι δηλαδή μετά από προσφυγές προς το ΣτΕ σταμάτησε η κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό ;
5.     Επειδή πολλά ακούμε για τον κ. Δαλούκα από τον κ. Μαρινάκη τον προσκαλώ να μας πει εάν γνωρίζει προσωπικά τον εν΄λόγω διαιτητή, εάν έχει συναντηθεί μαζί του και τον λόγο της συνάντησης.
Σε σχέση με την ‘’κληρονομιά που άφησε ο Πατέρας φεύγοντας‘’, θέλω να υπενθυμίσω στον κ. Μαρινάκη ότι ο Παναθηναϊκός επί προεδρίας μου πήρε το double στην Ελλάδα και προκρίθηκε 2 φορές στους 16 της Ευρώπης, έχει ένα εξαιρετικής αξίας ρόστερ και παράλληλα έχει εξοφλημένα όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, δεν έχει χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο και διέθετε μετρητά 18 εκ. ευρώ τον Δεκέμβρη του 2010.
Ας αφήσει ο κ. Μαρινάκης εμάς τους Παναθηναϊκούς να μας απασχολεί η κληρονομιά που αφήνει η εκάστοτε διοίκηση της ομάδας και ας ασχοληθεί περισσότερο με την δική του ομάδα και την κληρονομιά που θα αφήσει εκείνος και λιγότερο με τα συμπλέγματα του.”

Άμεση και ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην επίσημη τοποθέτηση του Νικόλα Πατέρα. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κάνει λόγο “για αστειότητες από έναν μικρομέτοχο”.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως τον πανικό και την σύγχυση του μικρομετόχου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Πατέρα. Σεβόμενος όμως τα τωρινά και κυρίως μελλοντικά προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, δεν θα τοποθετηθώ σε σχέση με τις αστειότητες της σημερινής του ανακοίνωσης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε