Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η γενική “πρόβα” του Σάντος και της Εθνικής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με τον Φερνάντος Σάντος για πρώτη φορά στον πάγκο της, η Εθνική θα επιχειρήσει να βρεί τα “πατήματα” της, στη νέα σελίδα που “ανοίγει”. Σερβία – Ελλάδα (21:30) LIVE από το NewsIt.

Το φιλικό με τη Σερβία (21:30, conn-X TV) , θα αποτελέσει τον “οδηγό”, για να δεί ο Πορτογάλος τεχνικός σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και πως θα πορευθεί, ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων για τα προκριματικά του EURO 2012.

Ο Φερνάντος Σάντος αναμένεται να παρατάξει την Εθνική ομάδα, με έναν συνδυασμό παλαιότερων και νέων παικτών, που θα του δώσει την ευχέρεια να δεί αν το 4-4-2, που επιθυμεί να καθιερώσει, θα είναι αποδοτικό.

Σάντος: “Θέλουμε να δούμε αν οι παίκτες ανταποκρίνονται και μετά θα κάνουμε διορθώσεις”

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης και μπροστά του θα βρίσκονται οι Βύντρα, Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος και Σπυρόπουλος.

Στα άκρα θα τοποθετηθούν οι Καραγκούνης και Τοροσίδης και στη θέση του αμυντικού χαφ θα βρίσκεται ο ο Κατσουράνης. Προωθημένος θα είναι ο Νίνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι οι Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Τζόρβας, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μαρίνος, Καφές, Γκέκας και Μήτρογλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε