Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η ίδια ιστορία;

Οι εικόνες αυτές σε αγώνα Κυπέλλου θα επαναληφθούν για τον Ολυμπιακό αν κάνει ένσταση για τον χθεσινό αγώνα με τον Πανσεραϊκό

Την σεζόν 2007-08 με την υπόθεση Βάλνερ και την ένσταση στο ματς με την Καλαμαριά ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να συνεχίσουν και στο Κύπελλο με τον ίδιο τρόπο.
Με μια ένσταση εξαιτίας μίας… δίλεπτης γκάφας των ανθρώπων του Πανσερραϊκού όσο αφορά την χρησιμοποίηση μη Ελλήνων παικτών. «Εφόσον ο Ολυμπιακός νομίζει ότι θα κερδίσει κάτι ας κάνει ένσταση», ισχυρίστηκε στο ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών, Πέτρος Θεοδωρίδης, ενώ ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως θα αποφασίσει την Τετάρτη η διοίκηση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα κατατεθεί.

Το θέμα που μπορεί να… πατήσει ο Ολυμπιακός έχει ως εξής. Στο 75′ του αγώνα ο Καλί πέρασε στην θέση του Παπάζογλου και εκείνη την στιγμή μέχρι το 77′ που βγήκε από το παιχνίδι ο Τάντιντς (μπήκε στην θέση του ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης) ο Πανσερραϊκός είχε στον αγωνιστικό χώρο έξι παίκτες χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου, στο άρθρο 7, εδάφιο στ’, αναφέρεται πως για τις ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί στον καταρτισμό της ενδεκάδας με αυτούς που προβλέπει το άρθρο 19 παράγραφος 6 και 7 του Κανονισμού επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Μια ομάδα Β’ Εθνικής δεν δικαιούται να έχει στην ενδεκάδα της περισσότερους από πέντε παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση «στα χαρτιά» θα πρέπει να κάνει ένσταση μέσα σε 48 ώρες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε