Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου το χτύπημα στον χούλιγκαν”

Απίστευτη δήλωση από τον Ερίκ Καντονά. Χαρακτήρισε ως κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, την κλωτσιά που είχε ρίξει πριν από 16 χρόνια σε οπαδό της Κρίσταλ Πάλας!

 Είναι από τα άτομα που κάθε φορά που μιλάει στον Τύπο, πάντα κάτι άξιο σχολιασμού θα πει, αφού είναι ειλικρινής και ποτέ δεν κρύβεται πίσω από το… δάκτυλο του.

 
Έτσι και αυτή την φορά, ο Ερίκ Καντονά τραβάει εκ νέου τα φώτα της δημοσιότητας, με μία δήλωση που προκαλεί… αίσθηση.
 
Ο ιδιόρρυθμος Γάλλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Football Focus» του BBC, τόνισε ότι η κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν η κλοτσιά κουνγκ-φου που έριξε σε οπαδό της Κρίσταλ Πάλας πριν από 16 χρόνια!
 
«Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν έκανα το χτύπημα κουνγκ-φου στον χούλιγκαν, επειδή τέτοιους είδους άτομα δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Για μερικούς μάλιστα είναι όνειρο να χτυπήσουν τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Το έκανα λοιπόν για αυτούς για να τους δώσω χαρά», ήταν η εκπληκτική δήλωση του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 
Να θυμίσουμε πως ήταν 25 Ιανουαρίου 1995 όταν ο Καντονά έχασε την ψυχραιμία του (μετά από κόκκινη κάρτα που αντίκρισε) την ώρα που κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια του «Σέλχαστ Παρκ» και χτύπησε με κλωτσιά κουνγκ-φου τον οπαδό της Κρίσταλ Πάλας, Ρίτσαρντ Σον, που τον έβριζε επί προσωπικού.
 
Η ενέργεια αυτή κόστισε 30.000 λίρες στον τότε άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και οκτάμηνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στον λίδιο.
 
Απ’ ότι όμως φαίνεται ο «King Eric» δεν έχει μετανιώσει καθόλου για εκείνη την κίνησή του πριν από 16 χρόνια…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε