Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Η καρδιά του πρωταθλητή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πολύ σκληρός για να “πεθάνει” έδειξε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα και ετοιμάζεται να παίξει τα… ρέστα του στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Δύο μήνες εκτός ο Καρνέζης.

Οι “πράσινοι” έκαναν στο “καμίνι” της Τούμπας την πιο παθιασμένη φετινή τους εμφάνιση και έδειξαν πως θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους. Σημαντικότερο και από τους βαθμούς η βελτίωση τόσο ατομικά ορισμένων παικτών, όπως ο Νίνης, αλλά και σε επίπεδο σχεδίου από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

 
Όταν παίζεις χωρίς τον καλύτερο σου επιθετικό (Σισέ), χωρίς τον καλύτερο σου αμυντικό (Μπουμσόνγκ), έχεις αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου 30 λεπτά και κερδίζεις τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τότε μπορείς να ελπίζεις στο “θαύμα”. Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

 
 
Το -7 είναι σίγουρα μία σημαντική διαφορά ωστόσο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι αρκετά δύσκολο από δω και πέρα, ενώ υπάρχει και το ντέρμπι των “αιωνίων” στο Γ. Καραϊσκάκης”. Τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει στην Παιανία, ενώ για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα επιστρέψουν και οι Σισέ, Μπουμσόνγκ.

 
 
Από κει και πέρα δυσάρεστα ήταν τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ορέστη Καρνέζη. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα μείνει εκτός δράσης από έξι έως οκτώ εβδομάδες καθώς έχει υποστεί πλήρη ρήξη του εκφυτικού τένοντα του δεξιού ορθού μηριαίου.

Η εξέλιξη αυτή καθιστά τον 17άχρονο, Στέφανο Καπίνο ως τη μοναδική εναλλακτική λύση στις επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τη θέση του τερματοφύλακα, πίσω από τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε