Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η “καυτή πατάτα” των ανανεώσεων – Στην… έξοδο ο Κατσουράνης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αφού επισημοποιηθεί η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αυτό που παίρνει σειρά στην “πράσινη” ΠΑΕ είναι οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές. “Διαζύγιο” με τον Κώστα Κατσουράνη για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους φέρεται να έχει αποφασίσει η διοίκηση του “τριφυλλιού”

Αυτό βέβαια που είναι το πιο σημαντικό, όσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων, είναι το αν οι παίκτες θα δεχθούν τις μειώσεις που θα προτείνει το “τριφύλλι”. Πρόταση για νέο συμβόλαιο αποφασίστηκε να γίνει σε Σπυρόπουλο, Σαριέγκι και Καραγκούνη, ενώ οι “πράσινοι” θα ήθελαν πολύ να κρατήσουν τον Κουίνσι. Αντίθετα, δεν θα γίνει καν συζήτηση με τους Καντέ και Σιμάο.

Τα… δύσκολα αφορούν τις μειώσεις τεσσάρων συμβολαίων (Μπουμσόνγκ, Κατσουράνη, Βύντρα και Λέτο). Ο Γάλλος αμυντικός δεν είναι αρνητικός στη μείωση, αρκεί αυτή να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Αντίθετα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κώστας Κατσουράνης και ο Λουκάς Βύντρα δεν είναι σε πρώτη φάση θετικοί και δεν αποκλείεται ακόμη και να λυθεί η συνεργασία μαζί τους.

Ειδικά για τον διεθνή μέσο, το “διαζύγιο” φαίνεται να έχει αποφασιστεί! Αφενός γιατί την φετινή χρονιά θα κοστίσει στην ΠΑΕ 1.015.000 ευρώ μεικτά (ακόμη και αν του γίνει μείωση θα πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την εφορία στο 45%, οπότε το κόστος θα είναι περίπου το ίδιο), αφετέρου γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον χαρακτήρα του στα αποδυτήρια.

Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο, που αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση. Στον Αργεντινό θα υπάρξει πρόταση για μείωση συμβολαίου, ωστόσο πιθανώς να του προταθεί ταυτόχρονα και επέκταση της συνεργασίας (το συμβόλαιό του λήγει το 2014).

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, ο Φερέιρα έχει παραδώσει μία λίστα με ονόματα από την ξένη αγορά στη διοίκηση (ελεύθεροι παίκτες ή με πολύ χαμηλό κόστος, κυρίως από την πορτογαλική αγορά).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε