Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Η κόκκινη επανάσταση”

Καταπληκτική η ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης, ΦΩΤΟ REUTERS

Την 29η Νοεμβρίου η ερυθρόλευκη φρουρά του Ζίκο και του Γιαννάκη έριξε την “πράσινη κυβέρνηση” και έπιασε κορυφή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Δύο νίκες επί του αιωνίου αντιπάλου την ίδια μέρα δεν συμβαίνουν και κάθε μέρα.

 
Στην προκειμένη περίπτωση το επίτευγμα ανήκει στον Ολυμπιακό και η αρχή έγινε στο ποδόσφαιρο και το Γ. Καραϊσκάκης. Οι “Πειραιώτες” που αγωνίστηκαν μισοί, χωρίς τους Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λεντέσμα, Στολτίδη, Γκαλέτι και Τοροσίδη έκαναν κατάθεση ψυχής στο φαληρικό στάδιο και επικράτησαν με σχετική ευκολία του Παναθηναϊκού, καπαρώνοντας ταυτόχρονα την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πρωτοπαλίκαρο για τους ερυθρόλευκους ο Μήτρογλου, που με δύο “κανονιές” έστειλε τους πράσινους στο καναβάτσο.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από βίντεο και εικόνες

Με… πιστολιές στην κορυφή

Δείτε τη δήλωση του Ζίκο μετά το ματς

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ.

Πριμ 200.000 ευρώ ο Κόκκαλης.

Κόκκαλης: Άνετη νίκη

Δείτε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Λίγη ώρα αργότερα την σκυτάλη από τους ποδοσφαιριστές πήραν οι μπασκετμπολίστες. Το έργο στο ΣΕΦ ήταν ακόμα δυσκολότερο αφού απέναντι ήταν, η κατά τεκμήριο, καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία. Με τον Τσίλντρες να ξεσπάει στο παρκέ για το προσωπικό του δράμα και τον Παπαλουκά να υπενθυμίζει πως είναι από τους κορυφαίους “άσσους” στην Ευρώπη οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στην μεγαλύτερη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού, σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος από το 1999, με 87-76 και ανάγκασαν ακόμα και τον Ομπράντοβιτς να τους ¨βγάλει το καπέλο”.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού διά στόματος Παπαλουκά ευχαρίστησαν τον Τσίλντρες

Τσίλντρες: Θα χαμογελάει ο πατέρας μου

Δείτε το τελευταίο λεπτό του ντέρμπι

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα

Όλα στο κόκκινο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε