Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Η κορυφαία πεντάδα της Α1

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Την καλύτερη πεντάδα μετά από επιλογή εκπροσώπων των ΜΜΕ ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Σε αυτή βρίσκονται δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, δύο του Ολυμπιακού και ένας του ΠΑΟΚ.
Ο λόγος για τους Δημήτρη Διαμαντίδη (Παναθηναϊκός), Βασίλη Σπανούλη (Ολυμπιακός), Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός), Γιάννη Μπουρούση (Ολυμπιακός), Ρόουλ Μάρσαλ (ΠΑΟΚ), που απαρτίζουν την καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 στην Α1 κατηγορία μπάσκετ των Ανδρών..
 
Πιο αναλυτικά, αρχηγός του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους (26), ενώ ο Σπανούλης πήρε την δεύτερη θέση με 15, με αποτέλεσμα να τερματίσουν στις πρώτες δυο θέσεις στην κατηγορία των γκαρντ, αφήνοντας πίσω τους τους Νικ Καλάθη, Ρόουλ Μάρσαλ, Μιλτ Παλάσιο, Κώστα Χαραλαμπίδη, Μίλος Τεόντοσιτς και Αγγελο Τσάμη.
 
Στους φόργουορντ, Μάικ Μπατίστ και Ρόουλ Μάρσαλ πρώτευσαν με 12 ψήφους και τους ακολούθησαν οι Αντώνης Φώτσης, Πατ Καλάθης, Στράτος Περπέρογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Ρόμπερτ Ντόζιερ, Χρήστος Ταπούτος, Τοντόρ Γκετσέφσκι και Ρομέιν Σάτο.
 
Τέλος, ο Γιάννης Μπουρούσης έλαβε 16 ψήφους στην κατηγορία των σέντερ και “έπιασε” την κορυφή. Ακολούθησαν οι Μάικ Μπατίστ, Τοντόρ Γκετσέφσκι και Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε