Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η λύση για την ΑΕΚ “περνά” από το Λονδίνο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ είναι εδώ και καιρό γνωστή, οι προσφυγές παικτών αρχίζουν να “σκάνε” η μία μετά την άλλη και για να… βγει η χρονιά η Ένωση ελπίζει σε συμφωνίας με τους επενδυτές.

Με τους διακανονισμούς για εξόφληση παλιών χρεών, οι “κιτρινόμαυροι” κερδίζουν απλά χρόνο, ωστόσο η υπομονή των πιστωτών φαίνεται να τελειώνει! Οι Μαντούκα, Γιάχιτς και Γκέντσογλου σκοπεύουν να καταθέσουν προσφυγές κατά της ΠΑΕ, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Κοροϊδία σε Γκέντσογλου και προσφυγή!

Οι διοικούντες την Ένωση το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ζητούν υπομονή από τους πιστωτές (προκειμένου να μη βρεθεί η ομάδα αντιμέτωπη με αφαίρεση βαθμών), ελπίζοντας παράλληλα σε διέξοδο σωτηρίας μέσω… Λονδίνου.

Προς το παρόν πάντως και μέχρι το τέλος του μήνα στην ΑΕΚ είναι αναγκασμένοι να περιμένουν την απόφαση των Δημήτρη Βιντιάδη και Κιθ Χάρις για το αν θα επενδύσουν στην ΠΑΕ. Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές εκτός από τα οικονομικά στοιχεία που εξετάζουν ενδελεχώς φέρονται να περιμένουν το διακανονισμό με την Εφορία για τα χρέη, αλλά και να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει πιθανότητα επιχορήγησης για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως δίχως οικονομική “ένεση”, η ΑΕΚ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βγάλει τη σεζόν, από τη στιγμή που τα έξοδά της φτάνουν τα 23,4 εκατ. ευρώ (11 εκατ. εξ αυτών είναι υποχρεώσεις από προηγούμενα έτη), ενώ τα έσοδα μόλις και μετά βίας τα 6,5 εκατ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε