Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η “μαγκιά” του Νιόπλια που έγινε “κωλοτούμπα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Κοζανίτης τεχνικός παραιτήθηκε μετά το 4-1 επί του Εργοτέλη. Μαγκιά! Παραιτήθηκε δηλώνοντας πως αισθανόταν λίγο μόνος. Αστείο! Και μετά από 30 λεπτά ανακάλεσε. Κωλοτούμπα! Το NewsIt αναλύει τα ακατανόητα που συμβαίνουν με τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Νιόπλιας με την δήλωση του να παραιτηθεί μετά το ματς στο Παγκρήτιο, αρχικώς προκάλεσε την συμπάθεια όλων. Μεγάλη μαγκιά να φύγει έτσι, συμφώνησαν όλοι. Και πάμε τώρα στο ζουμί.
 
Δεν έχεις κάθε μέρα τη ευκαιρία να προπονείς τον Παναθηναϊκό αλλά για να κάτσεις στον πάγκο του, όπως και σε κάθε άλλη μεγάλη ομάδα, πρέπει να έχεις… άντερα.
 
Ο Νιόπλιας παραιτήθηκε γιατί αισθανόταν, λέει, λίγο μόνος!!! Παραιτήθηκε, λέει, γιατί δεχόταν σκληρή κριτική από τον Τύπο. Για μισό λεπτό, τόσο καιρό που ο Παναθηναϊκός τρώει την μία σφαλιάρα μετά την άλλη δεν τον έχει κατηγορήσει κανείς. Πάντα φταίει κάποιος άλλος. Ο Κέζος που δεν γύμνασε σωστά την ομάδα, ο Βαρδινογιάννης με τις επιλογές του το καλοκαίρι, ο Πατέρας που έφυγε και άφησε απροστάτευτη την ομάδα, το Μουντιάλ, ο Κατσουράνης… κ.τ.λ. Πάντα από την αρχή της σεζόν φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν και έχει παράπονα για σκληρή κριτική; Ας ρωτήσει ο κ. Νιόπλιας τον Τεν Κάτε τι είναι σκληρή κριτική και ίσως καταλάβει. Και ξαναλέμε ο Παναθηναϊκός αντί να πετάει αφού είναι ίδια ομάδα με πέρυσι σέρνεται στην αρχή της σεζόν και κανείς δεν τον κατηγορεί!
 
Πάμε και στο δεύτερο. Πολύ σημαντικό. Όταν αποφασίσεις να φύγεις, φεύγεις. Δεν είναι δυνατό να αλλάζεις άποψη σε μισή ώρα για το αν θέλεις να κάτσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ποιος θα τον σέβεται τώρα και τι άποψη θα έχουν στα αποδυτήρια γι΄αυτόν. Άλλα αυτά μάλλον δεν τα σκέφτηκε.
 
Ο Νίκος Νιόπλιας από πρώτος μάγκας στις 20:30 έγινε περίγελος με την κωλοτούμπα στις 21:00 με κίνδυνο να χάσει ενδεχομένως και τις συμπάθειες που είχε. Η συνέντευξη που έδωσε λίγη ώρα μετά την συνδρομητική τηλεόραση έδειξε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο μπερδεμένο που αν δεν τα βρει πρώτα με τον εαυτό του δεν θα καταφέρει να βρει και ο Παναθηναϊκός τον δρόμο του.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε