Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η μάχη για τους “4”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι δύο επαναληπτικοί του κυπέλλου Ελλάδος Hellas On Line διεξάγονται σήμερα και θα κρίνουν τις ομάδες που θα προκριθούν στους “4”.

Πανιώνιος – Καβάλα και Άρης – Ξάνθη είναι οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος. Στη Νέα Σμύρνη οι γηπεδούχοι ψάχνουν μία νίκη που θα δώσει χαρά στον κόσμο τους και θα επαναφέρει την ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας. Στην προπόνηση της Τρίτης περίπου 150 οπαδοί του Πανιωνιου έδωσαν το παρών ζητώντας από τους παίκτες να αλλάξουν την αγωνιστική τους εικόνα. 

Η Καβάλα με την ψυχολογία στα ύψη μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να κερδίσει και να προκριθεί στα ημιτελικά. Ο Ντε Μος έχει εξαιρετική παράδοση στο κύπελλο, αφού έχει κατακτήσει το θεσμό σε τρεις διαφορετικές χώρες.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προκριθεί στα ημιτελικά αφού η Ξάνθη αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές. Οι ακρίτες σκέφτονται μόνο το πρωτάθλημα και τη μάχη της παραμονής, σε αντίθεση με τους κίτρινους που έχουν ως βασικό στόχο τους το κύπελλο.

Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16.00.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε