Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η μάχη των πλέι οφ

Η μάχη των πλέι οφ
Το μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει από τους αγώνες της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και τα “φώτα” πέφτουν στο Γ. Καραϊσκάκης όπου ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει με τον κόσμο του την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Το ματς στο Περιστέρι Ατρόμητος – ΠΑΟΚ θα κρίνει πολλά στη μάχη των πλέι οφ, ενώ Άρης και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται με έπαθλο την έκτη θέση της βαθμολογίας.

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της Σούπερ Λίγκας και αρκετά πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Ο Ολυμπιακός είναι και μαθηματικά πρωταθλητής και θα γιορτάσει στο ματς κόντρα στην Κέρκυρα τον 39ο τίτλο της ιστορίας του.

Οι ομάδες των πλέι οφ είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, γνωστές αλλά η ειδική βαθμολογία μπορεί να αλλάξει. Αν ξεκίναγαν αυτοί τη στιγμή τα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός θα είχε 2 βαθμούς και Ατρόμητος, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κανέναν.
Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος μετά την πρόκριση του σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό κυπέλλου, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και θέλει τη νίκη για να στείλει ένα μήνυμα ότι οι φετινές του βλέψεις είναι υψηλές, ενώ ο Μήτρογλου κυνηγά να ξεπεράσει τους Κώστα και Ντέμη Νικολαϊδη που έχουν σκοράρει σε 8 συνεχόμενα ματς. Αν ο διεθνής στράικερ πετύχει γκολ θα φτάσει τους 9 σερί αγώνες και θα θέλει άλλο ένα για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Σιδέρη.
Στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης και ο Αστέρας Τρίπολης που είναι ισόβαθμοι θέλουν να πάρουν προβάδισμα για την εξασφάλιση της έκτης θέσης που αν ΑΕΚ ή Παναθηναϊκός τιμωρηθούν από την UEFA θα οδηγεί στην Ευρώπη.
Στο άδειο Ολυμπιακό στάδιο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει να συνεχίσει με νίκες, ώστε να διατηρήσει τη διαφορά του από τον τρίτο Ατρόμητο ενώ στους Ζωσιμάδες η Αεκ των πολλών απουσιών φιλοξενείται από τον ΠΑΣ.

“Μισή” η ΑΕΚ στα Γιάννενα


Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής – Κυριακή 8 Απριλίου (19.00)
 
Άρης – Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
Δόξα Δράμας – Εργοτέλης
Λεβαδειακός – Ξάνθη
ΟΦΗ – Παναιτωλικός
Ολυμπιακός – Κέρκυρα
Παναθηναϊκός – Πανιώνιος
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

Η βαθμολογία μετά από 27 αγώνες
 
1. Ολυμπιακός 67
2. Παναθηναϊκός 57
3. Ατρόμητος 48
4. ΠΑΟΚ 46
5. ΑΕΚ 46
6. Αστέρας Τρίπολης 39
7. Άρης 39
8. ΟΦΗ 34
9. Ξάνθη 32
10. ΠΑΣ Γιάννινα 32
11. Πανιώνιος 32
12. Λεβαδειακός 30
13. Εργοτέλης 28
14. Παναιτωλικός 25
15. Κέρκυρα 25
16. Δόξα Δράμας 15

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε