Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η μάχη του Βικελίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ σε ματς δίχως αύριο κυρίως για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Κούπερ να δεν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς θα συμβιβαστεί με την ιδέα της τελευταίας θέσης στα πλέι οφ.

Η ήττα και κυρίως ο τρόπος που ήρθε αυτή στο ΟΑΚΑ έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στον Άρη. Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 75′, είχαν παίκτη παραπάνω κι όμως ηττήθηκαν.

 
Πλέον για να έχουν ουσιαστικές ελπίδες αποφυγής της τελευταίας θέσης των πλέι οφ θα πρέπει να επικρατήσουν στο σημερινό ματς. Το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι αφού ο Κούπερ έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απουσιών.
 
Νέτο, Κάλβο, Κάμπορα και Βανγκέλι δεν μπορούν να ενισχύσουν τον Άρη στο κρισιμότερο ίσως ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα.
 
Από την άλλη η ΑΕΚ με νίκη θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά την επική ανατροπή στο ΟΑΚΑ. Ο Μπάγεβιτς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Καφέ, Γιάχιτς και Σάχα.
 
Η διοίκηση της ομάδας μπορεί να έχει ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό της νέας περιόδου όμως σίγουρα αυτό που προέχει είναι το σημερινό ματς.
 
Μετά τους Αργυρίου και Ματεντζίδη, η Ένωση βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Πατσέκο της Λίβερπουλ με τη μορφή δανεισμού, ενώ τα τυπικά απομένουν για την επέκταση της συνεργασίας με τον Κριστιάν Νέμεθ.
 
Το ματς του Βικελίδης θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε