Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η μεγάλη κρητική “απόδραση” από τη Λιβαδειά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0 πήρε ο ΟΦΗ, “βυθίζοντας” τον Λεβαδειακό. Παπουλής και Μάντζιος σημείωσαν τα γκολ της αναμέτρησης.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες άφησαν να περάσει ανεκμετάλλευτο το πρώτο μισάωρο του αγώνα, διάστημα στο οποίο δεν δημιούργησαν την παραμικρή ευκαιρία.

Στο τελευταίο τέταρτο όμως του πρώτου μέρους η εικόνα άλλαξε ριζικά. Ο ΟΦΗ στο 33′ άνοιξε το σκορ μετά από εξαιρετική πάσα του Μάντζιου και όμορφο πλασέ του Παπουλή.

Το τέρμα… ξύπνησε τους γηπεδούχους που απείλησαν τρεις φορές την εστία του Κάρολ μέσα σε 8 λεπτά. Αρχικά ο Ζαουί νικήθηκε από τον πορτιέρο του ΟΦΗ, ενώ το ίδιο συνέβη και με το σουτ του Σουμπίνιο μέσα από την περιοχή.

Η σημαντικότερη όμως φάση έγινε στο 45′ όταν ο αμαρκάριστος Τομάς από πλεονεκτική θέση έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα λίγο άουτ.

Οι Κρητικοί στο δεύτερο μέρος βρήκαν πολλούς χώρους αφού οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση. Ο Μάντζιος έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, αλλά στο 69΄από το σημείο του πέναλτι δεν λάθεψε. Το πέναλτι κέρδισε ο Παπουλής από τον Μουλόπουλο.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς αλλά ο ΟΦΗ παίζοντας μαζική άμυνα κράτησε με σχετική ευκολία το υπέρ του σκορ και πανηγύρισε τη νίκη ανήμερα των γενεθλίων των Αναστόπουλου, Παπουλή και Βερόν.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος (46′ Ναπολεόνι), Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο (72′ Βασιλείου), Παπαδόπουλος

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Λόπεζ (79′ Λόπεθ), Βερόν, Μπούρμπος, Μάντζιος, Γαλανόπουλος (70′ Μπόντορ), Κάλαϊτζιτς, Παπουλής, Πίτσος, Σίσιτς (87′ Καμπάνταης), Σόουζα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε