Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η μεγαλύτερη νίκη του Μουρίνιο – Δείτε το βίντεο

ΦΩΤΟ REUTERS.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έσπασε άλλο ένα ρεκόρ μετά το εντυπωσιακό 8-0 επί της Λεβάντε για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ισπανίας.
Η νίκη αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση του Μουρίνιο μετά από 476 επίσημους αγώνες. Μέχρι τώρα ο Special one είχε πανηγυρίσει δύο νίκες με 7-0. Η πρώτη όταν βρίσκονταν στον πάγκο τη Λεϊρία, με αντίπαλο τη Σαλγκέιρος και ενάμισι χρόνο μετά είχε μετακομίσει στην Πόρτο και όταν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία οδήγησε την ομάδα του σε άλλον έναν θρίαμβο με το 7-0 επί της Βαρζίμ.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε να κερδίσει αγώνα με οκτώ γκολ διαφορά εδώ και 20 χρόνια και συγκεκριμένα από ένα 9-1 με αντίπαλο την αυστριακή Τιρόλ. Τότε είχαν πετύχει και πάλι δύο παίκτες της χατ-τρικ, όπως έγινε και στην αναμέτρηση με τους Λεβαντίνους. Τέλος, ήταν η 4η φορά που οι Μαδριλένοι κερδίζουν παιχνίδι ισπανικού κυπέλλου με διαφορά οκτώ γκολ.
 
Όλα αυτά 23 ημέρες μετά το ταπεινωτικό 5-0 από την Μπαρτσελόνα , η οποία ήταν και η μεγαλύτερη έκταση ήττα στην καριέρα του Πορτογάλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε