Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η… μοναξιά της Σούπερ Λίγκ – ΑΕΚ vs ΟΦΗ

ΦΩΤΟ newsports

Η εξ αναβολής αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική μεταξύ της ΑΕΚ και του ΟΦΗ είναι το μοναδικό ελληνικό ματς την Κυριακή (19:30). Χωρίς κόσμο το ΟΑΚΑ, αφού οι διοικούντες της Ένωσης δεν κατάφεραν για μία ακόμη φορά να «σφραγίσει» εισιτήρια.

Ένα ματς το οποίο πέρασε από… σαράντα κύματα, αφού αναβλήθηκε αρκετές φορές, ήρθε επιτέλους η ώρα να πραγματοποιηθεί.

ΑΕΚ και ΟΦΗ συναντιούνται στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ επειδή η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν κατάφερε να σφραγίσει τα εισιτήρια.

Μπορεί η Ένωση να απασχολεί τους πάντες με τα οικονομικά της προβλήματα και το αν θα καταφέρει να μην τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ, αλλά υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι. Με νίκη ο «δικέφαλος» θα ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δίνοντας μία… προσωρινή χαρά στους φιλάθλους της ομάδας.

Σε αυτή την προσπάθεια των παικτών και του Κωστένογλου υπάρχουν αρκετά εμπόδια, αφού η αποστολή της ΑΕΚ έχει αρκετές απουσίες.

Απ’ την άλλη, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ στον τελευταίο της αγώνα και έτσι έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα.

Έστω κι έτσι, πάντως, ο ΟΦΗ είναι μόλις στο -2 από την 5η θέση και θέλει να ανέβει ξανά σε αυτή. Οι Κρητικοί έχουν αποδείξει ότι μπορούν να δυσκολέψουν οποιαδήποτε ομάδα και αυτό θα επιδιώξουν και στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως οδηγό τη νίκη με 3-1 στον πρώτο γύρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε