Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η μπάλα στα “πόδια” του Μαρινάκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα με σημαντικούς αγώνες και ο πρόεδρος της ομάδας πρόκειται να αναλάβει δράση και να επισκεφτεί την προπόνηση της ομάδας, για να μιλήσει στους παίκτες.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ πρόκειται να αρχίσουν και ο ισχυρός άντρας της ομάδας περιμένει την επιστροφή των διεθνών (Τοροσίδη, Μανιάτη, Χολέμπας, Μήτρογλου, Σιόβα, Κάρολ, Μέγιερι, Τζεμπούρ, Φέισα) για να μιλήσει σε όλη την ομάδα είτε να έχει συζητήσεις κατ’ ιδίαν με κάποιους από αυτούς.

Όπως και τις υπόλοιπες φορές που είχε πράξει κάτι ανάλογο, στόχος του είναι η αγωνιστική και ψυχολογική ετοιμότητα των παικτών, αρχικά για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και το εναρκτήριο ματς με τη Σάλκε στο «Καραϊσκάκη» που ακολουθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Από εκεί και πέρα, ψηλά στην ατζέντα των ιθυνόντων του Ολυμπιακού παραμένει πάντα η ανανέωση συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Ο Φουστέρ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει, μια ανάσα από αυτό είναι οι Αμπντούν και Τοροσίδης, ενώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι υποθέσεις των Τζεμπούρ και Χολέμπας.

Αντέδρασε ο Ολυμπιακός: “Κλαίγοντας ζητούσε να φύγει ο Μιραλάς”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε