Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Εννέα συνολικά μέλη θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. του “δικέφαλου του Βορρά” με επικεφαλή τον πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη. Μέσα ο τραγουδιστής Λεωνίδας Βελής, το… παζλ συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας της Θεσσαλονίκης, Στέφανος Σαράτσης
Οι Λεωνίδας Βελλής, Ζήσης Βρύζας, Παντελής Κωνσταντινίδης, Γιώργος και Δημήτρης Σαχπατζίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Βαγγέλης Ποζατζίδης (σ.σ ως εκπρόσωπος του Α.Σ.), ο Στέφανος Σαράτσης ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας της Θεσσαλονίκης και ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι η εννιάδα ατόμων που απαρτίζουν τη νέα διοίκηση των Θεσσαλονικέων.
 
Το βράδυ της Πέμπτης, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης είχε συνάντηση με τον Θανάση Κατσαρή και του παρέδωσε την λίστα με τα οκτώ ονόματα.
 
Το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος του ΑΣ, επικοινώνησε τηλεφωνικά με όλα τα μέλη του ΔΣ αναφορικά με τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη, Βαγγέλη Ποζατζίδη, και για το νέο εννιαμελές ΔΣ της ΠΑΕ.
 
Το γεγονός αυτό έγινε προκειμένου να κατατεθεί προς έγκριση στο Πρωτοδικείο η λίστα με τα άτομα του νέου Δ.Σ της ομάδας. Η νέα διοίκηση αναμένεται να διοριστεί και επίσημα την προσεχή Δευτέρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε