Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Η νίκη-χρυσάφι και τα αγωνιστικά συμπεράσματα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τις βάσεις για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έβαλε στη Σκωτία ο Παναθηναϊκός, γεγονός που αναμένεται να φέρει ζεστό χρήμα στα ταμεία του. Οι παίκτες που ξεχώρισαν και οι μικρές αδυναμίες που φάνηκαν.

Η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα πήρε μια σπουδαία νίκη, στο 250στό ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας της, η οποία μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια και για την ΠΑΕ. Εάν σε μια εβδομάδα, οι «πράσινοι» σφραγίσουν την πρόκριση επί της Μάδεργουελ, θα έχουν εξασφαλίσει τουλάχιστον την ευρωπαϊκή τους παρουσία σε μια από τις δύο διοργανώσεις της UEFA.

Εάν μάλιστα ο Παναθηναϊκός καταφέρει να περάσει και από τα πλέι οφ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε τα έσοδα θα ξεπεράσουν τα 10 εκατ. ευρώ, γεγονός που θα αποτελέσει την λύση του οικονομικού προβλήματος της ΠΑΕ.

Εκτός από τον οικονομικό όμως, ο Παναθηναϊκός είχε κέρδη και στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Σισοκό έδειξε πως είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αφού εκτός από ποιότητα, είναι πολύ ομαδικός και βοηθά στο μαρκάρισμα.

Εξαιρετικοί ήταν και οι Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης βοήθησε αρκετά στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στο κέντρο. Στα μείον… η απόδοση του Τοτσέ, που δεν μπόρεσε να «τελειώσει» τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν, αλλά και τα μαρκαρίσματα στο κέντρο από τους Βιτόλο, Ζεκά και Μαρίνο, κάτι που θα πρέπει να διορθωθεί στις προπονήσεις

Γέμισε το πορτοφόλι απ’τη Σκωτία – Πρόωρη πρόκριση για Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε