Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η ώρα της αποθέωσης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει, απόψε στις 19:30, στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Δείτε το πρόγραμμα της φιέστας.

Το πρόγραμμα της φιέστας

Οι πύλες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:30. Στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, αλλά και να προμηθευτούν τη νέα συλλεκτική φανέλα που σχεδιάστηκε με θέμα το νταμπλ.

Οι δραστηριότητες εντός αγωνιστικού χώρου θα ξεκινήσουν στις 19:30 με τη βράβευση του Τζιμπρίλ Σισέ, ως πρώτου σκόρερ του Πρωταθλήματος.

Θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ δύο μικτών ομάδων που θα αποτελούνται από τους ποδοσφαιριστές της νταμπλούχου ομάδας 2009-10 και από Παναθηναϊκούς All Stars.

Εκλέκτορας των All Stars θα είναι ο Ά Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, κ. Αντώνης Αντωνιάδης.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί σε δύο ημίχρονα των 20΄, θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή στην ομάδα.

Την εντυπωσιακά σχεδιασμένη είσοδο και παρουσίαση ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου θα συνοδεύσουν ειδικά βίντεο με αναφορές στην πορεία της ομάδας.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος γύρος του θριάμβου, ενώ στο τέλος θα μοιραστούν στις κερκίδες δώρα όπως μπάλες και φανέλες υπογεγραμμένες από όλα τα αστέρια της ομάδας.

Οι δύο ομάδες:

Οι άσπροι, τους οποίους επέλεξε ο Δομάζος:

Τζόρβας, Οικονομόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Βονόρτας, Βύντρα, Καντέ, Σεϊταρίδης, Δάρλας, Μπιάρσμιρ, Πατσιαβούρας, Αθανασόπουλος, Σιμάο, Μαραγκός, Κλέιτον, Λιβαθηνός, Μαρίνος, Αντωνίου, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ρότσα.

Και οι πράσινοι, τους οποίους επέλεξε ο Γιώργος Καραγκούνης:

Καρνέζης, Κωνσταντίνου, Βάντσικ, Ταράσης, Σαριέγκι, Αποστολάκης, Χένρικσεν Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Καψής, Γονιός, Ζάετς, Νίνης, Κατσουράνης, Φραντζέσκος, Φυλακούρης, Νιόπλιας, Μαρίνος, Μαυρίδης, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βαζέχα και Σαραβάκος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε