Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η ώρα της κλήρωσης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (14.00)

Μετά και την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι των δυο ελληνικών ομάδων, για την κλήρωση των “32”,που θα αρχίσει στις δύο το μεσημέρι στα γραφεία της UEFA στη Νιόν. Μία ώρα νωρίτερα κληρώνει για ΑΠΟΕΛ. Παρακολουθήστε LIVE τις κληρώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League στο NewsIt.

 
 

Απ’ την στιγμή που βρίσκονται στο γκρούπ των ισχυρών, τόσο οι “ερυθρόλευκοι”, όσο ο “δικέφαλος του Βορρά”, αποφεύγουν ομάδες… μεγαθήρια, όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σάλκε κι άλλες…

 
Απ’ την άλλη, τα πιο “δυνατά” ονόματα είναι η Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ, η Ουντινέζε και η Πόρτο.

Τα δύο γκρουπ: 

Δυνατοί: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια, Μπιλμπάο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σάλκε, Τβέντε, Αϊντχόφεν, Μπριζ, Άντερλεχτ, Σταντάρ Λιέγης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπεσίκτας, Μέταλιστ. 

Αδύνατοι: Λάτσιο, Ουντινέζε, Πόρτο, Μπράγκα, Στόουκ Σίτι, Ρούμπιν Καζάν, Ανόβερο, Λοκομοτίβ Μόσχας, Άλκμααρ, Άγιαξ, Τραμπζονσπόρ, Σάλτσμπουργκ, Στεάουα, Βίσλα Κρακοβίας, Λέγκια Βαρσοβίας, Βικτόρια Πλζεν. 

* Να σημειωθεί ότι οι ομάδες από το πρώτο γκρουπ των ισχυρών θα κληρωθούν με τις ομάδες από το δεύτερο γκρουπ.
 
* Δεν μπορούν να κληρωθούν ομάδες από την ίδια χώρα. 

* Δεν μπορούν να κληρωθούν ομάδες που αντιμετώπισαν η μία την άλλη στον όμιλο(του Europa).

 
* Οι ομάδες του πρώτου γκρουπ θα έχουν τη ρεβάνς στην έδρα τους. Οι αγώνες της φάσης των 32 θα διεξαχθούν στις 16 και 23 Φεβρουαρίου.
 
* Στο δεύτερο κομμάτι της κλήρωσης τα 16 ζευγάρια που θα προκύψουν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους, χωρίς τον παραμικρό περιορισμό. Δηλαδή το ζευγάρι του Ολυμπιακού μπορεί να κληρωθεί με το ζευγάρι του ΠΑΟΚ και αν προκριθούν να βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ελληνικές ομάδες στους 16!
 
* Οι αγώνες της φάσης των 16 θα διεξαχθούν στις 8 και 15 Μαρτίου.

H κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ
 
Νωρίτερα, στη μία ώρα Ελλάδος στη Νιόν, θα γίνει η κλήρωση της πρώτης νοκ άουτ φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ελληνικό ενδιαφέρον αφορά βεβαίως τον εκπληκτικό ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ας δούμε τα γκρουπ και για αυτή την κλήρωση.
 
ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΜΙΛΩΝ
Μπάγερν
Ιντερ
Μπενφίκα
Ρεάλ Μαδρίτης
Τσέλσι
Αρσεναλ
ΑΠΟΕΛ
Μπαρτσελόνα
 
ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΟΜΙΛΩΝ
Νάπολι
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Βασιλεία
Λιόν
Λεβερκούζεν
Μαρσέιγ
Ζενίτ
Μίλαν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε