Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ώρα των… αποδείξεων για τον Πρίγκιπα

Τα περιθώρια στενεύουν για τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, αφού ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δε θα περιμένει για πολύ ακόμα για τις εγγυήσεις του. Στην Ελλάδα αναμένεται ο Σαουδάραβας έως την ερχόμενη Τετάρτη -και με πολύ χρήμα- για να “τελειώσει” το θέμα.
Η πλευρά του Τζίγγερ επιθυμεί να έρθουν όλα τα πιστοποιημένα έγγραφα και οι εγγυήσεις του υποψήφιου επενδυτή ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για να μπει το θέμα στην τελική του ευθεία και να σταματήσει να… σέρνεται.
 
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει “παγώσει” ουσιαστικά την υπόθεση μέχρι να πάρει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
 
Από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ (μέσω του Βλάση Τσάκα) υπάρχει απόλυτη αισιοδοξία ότι το θέμα θα τελειώσει θετικά και άμεσα. Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα αναμένεται να “πετάξει” την Πέμπτη για την Τζέντα έτσι ώστε να διευθετήσει το ζήτημα με την πιστοποίηση της υπογραφής και όλα τα άλλα απαραίτητα έγγραφα.
 
Μάλιστα από την πλευρά του πρίγκιπα αναφέρεται ότι θα έρθει στην Ελλάδα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας έτσι ώστε να παράσχει κάθε εγγύηση στην πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και οι πληροφορίες τον θέλουν να έρχεται με… πολύ χρήμα.
 
Λέγεται πως ο Σαουδάραβας θα δώσει εγγυήσεις ακόμα και ύψους 70 εκατ. ευρώ στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού και να τελειώσει οριστικά το θέμα παίρνοντας τις μετοχές του.
 
Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως ο Σαουδάραβας θα έρθει με ιδιωτικό τζετ και θα συνοδεύεται από επιστήθιο φίλο του, επίσης πρίγκιπα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

* Στη συνεδρίαση του ΔΣ του Παναθηναϊκού την Πέμπτη θα συζητηθεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά της Arboris Capital.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε