Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η ώρα των πλέι οφ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με δύο σημαντικά ματς, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Άρης – Ολυμπιακός, ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ που θα κρίνουν την ομάδα που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Στο ΟΑΚΑ στις 16.45 θα διεξαχθεί το ντέρμπι των δικεφάλων. Η ΑΕΚ έχει αποκλειστικό στόχο τη νίκη μιας και απέχει τρεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και αν χάσει τότε θα έχει σημαντικό ντεσαβαντάζ από την πρώτη κιόλας αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Μπάγεβιτς μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Μανωλά ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και ενσωματώθηκε στην αποστολή. 

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θέλει να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στην ΑΕΚ και να κάνει ποδαρικό με το δεξί στα πλέι οφ. Με νίκη θα αφήσει πέντε βαθμούς πίσω την αντίπαλο του ενώ θα περιμένει στραβοπάτημα του Ολυμπιακού για να μείνει μόνος πρώτος.

Ο Σάντος δεν υπολογίζει στους Σνάουτσνερ και Κριστιάνο.

Άρης – Ολυμπιακός (19.00)

Ο Άρης τέσσερις ημέρες μετά το χαμένο τελικό του κυπέλλου θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να καλύψει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι κίτρινοι έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες. Κάμπορα, Ναφτί, Νέτο, Αράνο, Κάλβο και Κουλουχέρης δεν υπολογίζονται και έτσι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναζητεί λύσεις για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός βολεύεται θεωρητικά και με την ισοπαλία αφού λογικά με αυτή θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ.

Τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι από τους ερυθρόλευκους. Τοροσίδης, Ζαϊρί μαι Ντιόγκο είναι εκτός, ενώ Στολτίδης και Μαρέσκα ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν είναι 100% έτοιμοι. Το μόνο θετικό για τον Μπάντοβιτς η επιστροφή του Ντουντού μετά από 4 μήνες.

Το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 16.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον Σκάι, ενώ το Άρης – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε