Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η ώρα των υπογραφών

Η ώρα των υπογραφών
Η εποχή Πρίγκιπα πλησιάζει στον Παναθηναϊκό. Σήμερα στις 18:00 εκπρόσωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ υπογράφουν, παρουσία του Τσάκα, το MoU.

Το διαδικαστικό ζήτημα που είχε προκύψει με τις ημερομηνίες της ολοκλήρωσης του οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ και τη ΓΣ που αρχικά είχε οριστεί για την 24η Νοεμβρίου διευθετήθηκε στη νέα συνάντηση που είχαν ο δικηγόρος του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και οι νομικοί εκπρόσωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη την Τρίτη και πλέον οι δύο πλευρές είναι έτοιμες σήμερα το απόγευμα στις 6 να βάλουν τις υπογραφές στο περίφημο MoU.
 
Η μεταφορά της πραγματοποίησης της δεν είναι νόμιμη και έτσι οι δύο πλευρές βρήκαν τη λύση. Μετά από την υπογραφή ενός ειδικού προσυμφώνου «προσωρινής μεταβίβασης μετοχών» ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα δώσει το 54.7% των μετοχών της ΠΑΕ στον Βλάση Τσάκα, ως εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ. Αυτός θα παρευρεθεί στην ΓΣ, καταθέτοντας άμεσα 15 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο τα χρήματα αυτά θα είναι δεσμευμένα από τον σύλλογο με την δυνατότητα όμως να τα χρησιμοποιήσει από την ημέρα που θα συσταθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε