Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η ώρα του Μήτρογλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διεθνής επιθετικός αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά την φετινή σεζόν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και καλείται να αντικαταστήσει επάξια τον Τζεμπούρ. Τα πλάνα του Ζαρντίμ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φαίνεται πως έχει καταλήξει σε αυτούς που θα εμπιστευτεί στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Με δεδομένες τις απουσίες των Τοροσίδη, Αμπντούν, Φέισα και Φετφατζίδη, αλλά και την αναμέτρηση με την Άρσεναλ που ακολουθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα ο Χολέμπας θα ξεκινήσει στα αριστερά, ο Κοντρέρας με τον Μανωλά θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ ενώ ο Παπάζογλου θα καλύψει το κενό του Τοροσίδη στο δεξί άκρο.

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να βρίσκονται οι Μανιάτης, Μοντέστο και Ιμπαγάσα, ενώ ο Φουστέρ θα αγωνιστεί στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. Στα αριστερά μία θέση παίζεται ανάμεσα στον Ντιόγκο και τον Μασάντο με τον Πορτογάλο να έχει το προβάδισμα, ενώ στην κορυφή ο Τζεμπούρ παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην αποστολή θα προφυλαχθεί ενόψει Αρσεναλ με τον Κώστα Μήτρογλου να ξεκινάει για πρώτη φορά φέτος στο βασικό σχήμα.

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό – Στη διάθεση του Ζαρντίμ ο Τζεμπούρ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε