Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η παρεξήγηση μεταξύ Μανωλά – Πάντελιτς και ο… Μπεκενμπάουερ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ένα λάθος του Έλληνα αμυντικού στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης εκνεύρισε τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος την “είπε” στον 21άχρονο στόπερ. “Άσε με, Μπεκενμπάουερ”, είπε ο Πάντελιτς στον Μανωλά, που νωρίτερα είχε ανταλλάξει μερικά… γαλλικά με τον Τάσο Παπάζογλου.

Σε μία άσκηση, ο Κώστας Μανωλάς προτίμησε να κάνει μια μακρινή πάσα, η οποία ωστόσο δεν είχε κανένα αντίκρισμα, καθώς ο Μάρκο Πάντελιτς -που ήταν στην ίδια ομάδα με τον Έλληνα αμυντικό- δεν ήταν δυνατόν να την προλάβει.

Ο Σέρβος επιθετικός εκνευρίστηκε από την επιλογή αυτή του Μανωλά και γύρισε προς το μέρος του, λέγοντας “άσε με, Μπεκενμπάουερ!”. Οι δυο παίκτες είχαν στη συνέχεια ένα διάλογο για τη φάση, χωρίς αυτή η ένταση της στιγμής να πάρει περαιτέρω διαστάσεις.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν μπροστά όταν συνέβη το γεγονός και μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης είχε τετ α τετ με τον Μάρκο Πάντελιτς. Οι δύο άντρες τα είπαν σε ήρεμο κλίμα. Πριν όμως από το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Μανωλάς είχε μία ακόμα στιγμή έντασης, στην ίδια άσκηση, με τον Τάσο Παπάζογλου.

Ο Παπάζογλου ανέτρεψε τον Μανωλά, ο οποίος είχε υπερβολική αντίδραση στο πέσιμο του. “Δεν σε βρήκα”, είπε ο Παπάζογλου. “Με βρήκες”, με κάτι “γαλλικά” παράλληλα, ήταν η άμεση αντίδραση του Μανωλά, για να απαντήσει στη συνέχεια στο ίδιο μήκος κύματος (με “γαλλικά”, δηλαδή) ο Παπάζογλου.

Εκεί, παρενέβη ο Πάντελιτς, ο οποίος είπε στον Τάσο Παπάζογλου να ηρεμήσει και να σταματήσει προκειμένου το συμβάν να θεωρηθεί λήξαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε