Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η παρέμβαση Μουρίνιο – Το τηλεφώνημα στον Ρονάλντο και οι…εγγυήσεις

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Το μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ρονάλντο απασχολεί ακόμη την Ρεάλ Μαδρίτης όμως φαίνεται ότι το σήριαλ θα έχει αίσιο τέλος μετά το τηλεφώνημα του Ζοσέ Μουρίνιο στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Ρονάλντο ζήτησε να αποχωρήσει από τη βασίλισσα και η Μαδρίτη πήρε… φωτιά. Ο Πορτογάλος δεν αισθάνεται άνετα στο Μπερναμπέου και όλοι αναζήτησαν τους λόγους που τον έκαναν να θέλει να φύγει.

Ο Μουρίνιο τήρησε στάση αναμονής και τελικά έκανε την κίνηση που όπως όλα δείχνουν άλλαξε το κλίμα. Όπως αναφέρει η Marca ο προπονητής των Μαδριλένων τηλεφώνησε τη Δευτέρα στον Πορτογάλο άσο και του μίλησε σαν πατέρας προς γιο…

“Εδώ είσαι ένας σημαντικός παίκτης. Να μην έχεις καμία αμφιβολία. Θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Είσαι ευπρόσδεκτος εδώ και όλοι σε αγαπάνε. Και εμείς θα σε βοηθήσουμε σε ό,τι χρειάζεσαι. Θα πούμε περισσότερα όταν επιστρέψεις. Θα πρέπει να είσαι σαφής όταν γυρίσεις εδώ, για να σε ακούσουμε και να βοηθήσουμε.”

Πλέον εξελίξεις στο θέμα αναμένεται να υπάρξουν με την επιστροφή του Ρονάλντο στη Μαδρίτη από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα. Πάντως το κλίμα πλέον είναι διαφορετικό και πιθανότατα ο Πορτογάλος θα συνεχίσει να σκοράρει με τη φανέλα της Ρεάλ.

Χολωμένος ο Ρονάλντο ζήτησε να φύγει από την Ρεάλ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε