Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η “πέτρα” του σκανδάλου

Η 18χρονη σήμερα Ζαχία Ντεχάρ
Η 18χρονη σήμερα Ζαχία Ντεχάρ

Η νεαρή πόρνη με την οποία συνεβρέθηκαν οι παίκτες της Εθνικής Γαλλίας έσπασε τη σιωπή της, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου και “έκαψε” τους ποδοσφαιριστές.

“Τους αγάπησα όλους. Μου φέρθηκαν πολύ καλά, αλλά τους είπα ψέματα για την ηλικία μου”, δήλωσε η 18χρονη, η οποία είχε επαφές με τους Καρίμ Μπενζεμά, Φρανκ Ριμπερι και Σίντνεϊ Γκοβού και Χατέμ Μπεν Αρφά, όταν ήταν 17 ετών.


Με την δήλωση της αυτή σε προφίλ της στο Facebook, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι οι ποδοσφαιριστές δεν γνώριζαν ότι είναι ανήλικη και συνέχισε λέγοντας: “Πρέπει να τους αφήσουν ήσυχους”. Μάλιστα, στην προσωπική της σελίδα έχει ένα άλμπουμ με τίτλο “οι φίλοι μου”, στο οποίο έχει ανεβάσει φωτογραφίες των Μπενζεμά, Γκοβού και Ριμπερι. 

Η μαροκινής καταγωγής, Ζαχία Ντεχά, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται εφημερίδες της Γαλλίας πήρε από τον Ριμπερι, 2000 λίρες για μια βραδιά. Μάλιστα, αναφέρουν ότι της πλήρωσε τα εισιτήρια για να πετάξει από το Παρίσι στο Μόναχο, προκειμένου να τον συναντήσει και ότι γιόρτασαν μαζί τα 18α γενέθλια της, γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση για την υπερασπιστική γραμμή του 27χρονου παίκτη της Μπάγερν, καθώς αυτό σημαίνει ότι είχε γνώση της ηλικίας της.
Ο Φράνκ Ριμπερί με τη σύζυγο του και την μια από τις δυο κόρες τους
Σε δημοσκόπηση που έγινε από έξι μεγάλες εφημερίδες της Γαλλίας, οι περισσότεροι αναγνώστες τονίζουν ότι είναι “ηθικά ανεπίτρεπτο να συνεχίσει να παίζει στην εθνική ομάδα ο Φράνκ Ριμπερί”.

Αν οι κατηγορίες αποδειχθούν οι παίκτες είναι αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης 3 ετών.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε