Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η ποινή του Ολυμπιακού για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague εξέδωσε την απόφαση του για όσα έγιναν στο ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά.

 Ο αναπτήρας που έφυγε από την εξέδρα του Ολυμπιακού και έπεσε στον Κουλιμπαλί του Πλατανιά “έφερε” το κλείσιμο του “Γ. Καραϊσκάκης” για μια αγωνιστική και το πρόστιμο των 50.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως οι “ερυθρόλευκοι” θα παίξουν χωρίς κόσμο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 23η αγωνιστική (21/2) της Superleague.

Να αναφέρουμε πως Πειραιώτες ήταν υπότροποι –κάτι που σημαίνει πως θα έπρεπε να διπλασιαστεί η ποινή τους- ωστόσο ο αθλητικός δικαστής έκρινε με βάση την αρχή της αναλογικότητας και θεώρησε πως θα ήταν εξοντωτικό να κλείσει για δύο αγωνιστικές το γήπεδο του Ολυμπιακού σε σχέση με το αδίκημα.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με βάση τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/1/15-Γ από 13-01-2016 απόφαση του Διευθυντού του Γραφείου Αστυνομεύσεως-Ασφαλείας της Διευθύνσεως Αστυνομίας Χανίων»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ καθώς και την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε