Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η πράσινη… κατρακύλα και η “άσφαιρη” επίθεση!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στα πλέι οφ ως το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης, με προβάδισμα τεσσάρων πόντων έναντι των αντιπάλων του, ωστόσο, απ’ την στιγμή που δεν σκοράρει, έγινε αουτσάιντερ. Πάει στην Παιανία ο Γόντικας

Ο Παναθηναϊκός από πρώτος βρέθηκε τρίτος μέσα σε οκτώ μέρες και βλέπει το “σεντόνι” να απομακρύνεται, αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο των πλέι οφ με μία ισοπαλία και δυο ήττες

Έτσι, από κει που οι “πράσινοι” ήταν… καβάλα στο άλογο στην αρχή των πλέι οφ και στο +4 βρέθηκαν τώρα στο -2 απ’ την κορυφή και στην τρίτη θέση πίσω από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός μετά από τρεις αγωνιστικές μετρά μόλις ένα γκολ (!), κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ του “τριφυλλιού” στη μίνι διοργάνωση.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βλέπει τους παίκτες του να μην έχουν κανένα κίνητρο ωστόσο στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σήμανε… αντεπίθεση προκειμένου να μην χαθεί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, μέσα στην ημέρα αναμένεται να πάει στην Παιανία ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας -μαζί με κάποιους παλαίμαχους- προκειμένου να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να συνέλθουν αγωνιστικά αλλά και για να τους ενημερώσει για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε