Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η “πράσινη” συνήθεια που έγινε λατρεία και η “κόκκινη” δίψα για ανατροπή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πιστός στην παράδοση που έχει χτίσει να κερδίζει τουλάχιστον μία φορά την σεζόν στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός έκανε το μπρέικ στον πρώτο τελικό και αναγκάζει τον Ολυμπιακό να παίξει την τελευταία του ζαριά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο Πρωταθλητής μιλάει όταν πρέπει – Ο ΠΑΟ “άλωσε” το ΣΕΦ

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια – Απόρθητο κάστρο η έδρα του ΠΑΟ στους τελικούς

Όταν έχεις σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει το δικαίωμα να μην φοβάσαι οποιαδήποτε έδρα. Ο Παναθηναϊκός δεν απέδειξε τίποτα περισσότερο το βράδυ της Πέμπτης από αυτά που έχει δείξει τόσα χρόνια τώρα. Μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης που έχει ως κύριο προσόν της τον έλεγχο του ρυθμού. Μια ομάδα που ζει και αναπνέει για τα μεγάλα ματς. Με τον Ομπράντοβιτς να βγάζει λαγό από το καπέλο (Μάριτς) και τον Διαμαντίδη να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του, οι “πράσινοι” έσπασαν την έδρα του “αιωνίου” αντιπάλου τους και έφεραν την υπόθεση τίτλος στο σπίτι τους.

 
Το σημαντικότερο κέρδος όμως για τους πρωταθλητές Ευρώπης είναι πως έκοψαν τον… αέρα του Ολυμπιακού ο οποίος μέχρι χτες μετρούσε 3 στα 3. Ο Ίβκοβιτς δεν πήρε την βοήθεια που είχε από τον πάγκο στα προηγούμενα ματς, τα κρίσιμα σουτ μπήκαν εναντίον του, ενώ είχε πολλούς παίκτες σε μέτρια βραδιά. Ένας Τεόντοσιτς δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του κοτζάμ Παναθηναϊκό.
 
Ο Ίβκοβιτς έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και γνωρίζει όπως και ο Ομπράντοβιτς πως με την εικόνα που έχουν οι δύο ομάδες φέτος στα μεταξύ τους παιχνίδια, τίποτα δεν τελείωσε. Ένα άστοχο σουτ, ένα χαμένο ριμπάουντ μπορεί να κρίνουν το αποτέλεσμα. Έτσι άλλωστε έχουν καθοριστεί όλα τα φετινά ραντεβού των “αιωνίων”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε