Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η προπόνηση του Ολυμπιακού για τον τελικό (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη ενόψει του τελικού της Ευρωλίγκας κόντρα στη ΤΣΣΚΑ και ο Βασίλης Σπανούλης έστειλε το μήνυμα…

Ξύλο σε “όλη” την Πόλη – Επεισόδια στο Σουκρού Σαράτσογλου(VIDEO)

Πεδίο…μάχης και η πλατεία Ταξίμ – Συγκρούσεις οπαδών Παναθηναϊκού-Γαλατάσαραϊ (VIDEO)

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ απ’τα επεισόδια των “αιωνίων” στην Πόλη

“Ο Ολυμπιακός δικαιούται να το σηκώσει”!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για το μεγάλο ματς της Κυριακής, την απόδοση του και την απώλεια του Έισι Λο που όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

“Eίναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στον ημιτελικό. Τώρα έχουμε μία ξεχωριστή πρόκληση μπροστά μας.

Θα κοιτάξουμε να κάνουμε μία καλή προπόνηση. Να σχεδιάσουμε το πλάνο που θα ακολουθήσουμε. Ξημερώνει μία μεγάλη ημέρα για την ομάδα μου.

Δεν είναι μόνο ένας παίκτης. Είναι πολλοί παίκτες που μπορούν να μας κάνουν τη ζημιά. Εμείς πρέπει να έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο για να αντιμετωπίσουμε όλη την ομάδα, το οποίο πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά και τα 40 λεπτά.

Είμαι καλά. Νιώθω καλά. Είμαι υγιής, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Έισι, που είναι μία τεράστια απώλεια για εμάς, την στιγμή αυτή που μιλάμε. Δεν ξέρω αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά θα μας λείψει από έναν τελικό, όπως μας έλειψε πάρα πολύ και στο Κύπελλο. Είναι ένας παίκτης-κλειδί για τη δική μας ομάδα.

Μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε ένα κενό που δημιουργείται στην ομάδα. Είμαι σίγουρος πως όλοι οι παίκτες θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για αυτό το μεγάλο παιχνίδι.”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

O Λάζαρος Παπαδόπουλος τα λέει με τον Αντρέι Κιριλένκο, ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι συμπατριώτες, Γκετσεβίτσιους και Λαβρίνοβιτς, ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε