Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η προσπάθεια δανεισμού του Ντιόγο και το “σενάριο” επιστροφής

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην προσπάθεια του Βραζιλιάνου επιθετικού να βρει ομάδα, τόσο η επιστροφή του στον Ολυμπιακό είναι όλο και πιο πιθανή.
 
Οργισμένη αντίδραση του Παναθηναϊκού για Καλόπουλο:Στον πανικό τους επιστρατεύουν…φαντάσμα

Σκληρή ανακοίνωση Ολυμπιακού: Ξέθαψαν τον μπαμπούλα της λασπολογίας!

Επιστολή Γόντικα προς Πιλάβιο: Ευθύνεστε κ εσείς προσωπικά

Κύκλοι Παναθηναϊκού: Μαθήματα ήθους απ’τους κατηγορούμενους για τα “στημένα”

Στον “πόλεμο” και ο Τσάκας:Τέλος οι μαγκιές κ.Μαρινάκη

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Λουίς Ντιόγο βρίσκεται στην πατρίδα του, αγωνιζόμενος εκεί με τη μορφή δανεισμού σε Φλαμένγκο, αρχικά, και Βάσκο Ντα Γκάμα το τελευταίο διάστημα.

 
Παρόλα αυτά οι εμφανίσεις του παραμένουν προβληματικές! Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την πλευρά τους προσπαθούν, μέσω μάνατζερ, να βρουν μία λύση στο συγκεκριμένο θέμα, όμως θα πρέπει και ο Βραζιλιάνος να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” θα περιμένουν και το Μουντιάλ Συλλόγων, το οποίο θα γίνει το διάστημα 8-18 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία, καθώς ο Ντιόγκο θα είναι στην αποστολή της Σάντος, ελπίζοντας ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και θα δείξει κάποια θετικά στοιχεία για να τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον ομάδων.
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Γαύρος” πάντως δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μιας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ήθελε μία ακόμα λύση στη γραμμή κρούσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε