Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η πρόταση Μαρινάκη για Βασσάρα και οι ”πράσινες” απορίες του

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού εκδήλωσε την προσωπική του επιθυμία για αντικατάσταση του Τεροβίτσα από τον Βασσάρα στην ηγεσία της ΚΕΔ και εξέφρασε την απορία του για “‘πράσινη” πλειοψηφία στην Εθνική ομάδα και στα κλιμάκια της ομοσπονδίας. Αρνητικά απάντησε η ΕΠΟ. Η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αν και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι εκφράζει την προσωπική του άποψη απευθυνόμενος στα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ. Πρότεινε τον Κύρο Βασσάρα για αρχιδιαιτητή, αν και κατά το παρελθόν ουκ ολίγες φορές ο Ολυμπιακός έχει διαμαρτυρηθεί εντόνως για τη διαιτησία του συγκεκριμένου ρέφερι, κίνηση που προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου του Παναθηναϊκού. 

Ερωτηθείς ο κύριος Μαρινάκης αν μιλάει ως πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, απάντησε ότι εκφράζει απλά την προσωπική του επιθυμία.

Η ομοσπονδία απάντησε αρνητικά στο αίτημα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έμεινε εκεί. Ρώτησε για ποιο λόγο αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα τόσοι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και γιατί στα κλιμάκια της ΕΠΟ βρίσκονται τόσα πρώην “πράσινα” στελέχη.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει επίσημη αντίδραση από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ενώ η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας “επίθεση” στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε