Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η πρόταση για Κοντρέρας και η επιθυμία του για…επιστροφή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί στην Κόλο Κόλο να παρατηρείται διχογνωμία, για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προχωρήσει επίσημα για την απόκτηση του Κοντρέρας, αλλά ο παίκτης πιέζει για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Τα ΜΜΕ της Χιλής γράφουν για την πρόταση που φέρεται να κατέθεσαν οι Πειραιώτες στον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ

Ο Χιλιανός αμυντικός σε κουβέντες του τόσο με ανθρώπους από το περιβάλλον του όσο και σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους δηλώνει πως θέλει να γυρίσει στη χώρα μας και να παίξει στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο από τον ΠΑΟΚ, επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί ξανά στη χώρα μας και τονίζει πως ο λόγος δεν είναι μονάχα οικονομικός, αλλά υπάρχουν και άλλοι δυο παράγοντες που τον κάνουν να παρουσιάζεται υπέρ της ένταξης του στους Πειραιώτες.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με την “latercera.com”, οι “ερυθρόλευκοι” προσφέρουν στον Χιλιανό αμυντικό 600.000 δολάρια ετησίως, ενώ σημειώνεται επίσης πως το δέλεαρ είναι μεγάλο λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

“Πιο κοντά στη Ρόμα ο Τοροσίδης”

Ανεβάζει στροφές ο Μιραλάς

Εγκώμια Μιραλάς για Μασάδο – ” Χρειαζόμασταν έναν τέτοιο παίκτη”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε