Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η πρόταση στον Σάντσες και το… καλωσόρισμα του Μιραλάς στον Μαρκάνο

Στην περίπτωση του Κολομβιανού μέσου ρίχνουν το βάρος οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που έχουν καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στην Βαλενσιέν. Το μήνυμα του Μιραλάς στον Μαρκανό και η επιθυμία του Ισπανού αμυντικού για πρωτάθλημα.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με τη… βούλα ο Ιβάν Μαρκάνο που αποτελεί την τρίτη μεταγραφή των “ερυθρόλευκων” μετά τους Χαβίτο και Κονστάντσο. Τον 23χρονο αμυντικό υποδέχθηκε μέσω twitter o Κέβιν Μιραλάς. Ο Κέβιν Μιραλάς παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε διακοπές ασχολείται καθημερινά με τα τεκταινόμενα στην ομάδα του και ανέβασε στην προσωπική του σελίδα το εξής μήνυμα: Ο Ιβάν Μαρκάνο είναι νέος παίκτης του Ολυμπιακού. Καλώς ήρθες Ιβάν”.
 
Την ίδια ώρα στην διοίκηση των Πειραιωτών το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση του Κάρλος Σάντσες. Ο Ολυμπιακός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Κολομβιανό μέσο για συμβόλαιο με απολαβές κοντά στις 600.000 ευρώ τον χρόνο, χωρίς τα μπόνους, ενώ έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Βαλένσιεν η οποία αν πει το “ναι” θα βάλει στα ταμεία της 2,5 εκατ. ευρώ. Επίσης, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να ζητήσουν απάντηση από την γαλλική ομάδα εντός του επόμενου 10ημέρου, καθώς ακολουθεί το Κόπα Αμέρικα και δεν αποκλείεται αν ο Σάντσες κάνει καλές εμφανίσεις η τιμή του να ανέβει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε