Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η πρόταση της ΕΠΟ στον Σάντος

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Σάντος, Πιλάβιος και Φύσσας ταξιδεύουν για την Μπρατισλάβα εκεί όπου αναμένεται να υπάρξει συζήτηση για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας της ΕΠΟ με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Τελικό Ελλάδα – Πορτογαλία θέλει ο Σάντος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας αναμένεται να προτείνει στον Φερνάντο Σάντος νέο συμβόλαιο με τους ίδιους οικονομικούς όρους που είχε και το προηγούμενο.

Δηλαδή 450.000 ευρώ ετησίως συν 250.000 ευρώ ως πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014. Ο Σάντος φαίνεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης και φαίνεται ότι επιθυμεί το θέμα να κλείσει πριν την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η αντιπροσωπεία της Εθνικής θα συναντηθεί με τις αντιπροσωπείες των άλλων χωρών που συμμετέχουν στον 7ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα.

ΗΕλλάδα συμμετέχει στον 7ο όμιλο μαζί με Σλοβακία, Βοσνία, Λιθουανία, Λετονία και Λιχτενστάιν. Τα προκριματικά θα αρχίσουν στις 7 Σεπτεμβρίου του 2012 και θα ολοκληρωθούν στις 15 Οκτωβρίου του 2013. Η πρώτη ομάδα θα προκριθεί στο Μουντιάλ ενώ οι οκτώ καλύτερες δεύτερες των εννέα γκρουπ θα δώσουν αγώνες μπαράζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε