Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η πρώτη εκτίμηση του Λίνεν και η κουβέντα με τον Δημητρέλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γερμανός τεχνικός και ο πρόεδρος της ΑΕΚ συζήτησαν για περισσότερο από μία ώρα στα Σπάτα για την ενίσχυση που χρειάζεται το ρόστερ αλλά και για τα προβλήματα στο προπονητικό κέντρο.

Μετά το φιλικό με το Αιγάλεω αλλά και τις προπονήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα, οΈβαλντ Λίεν έχει βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για το υλικό που έχει στα χέρια του.

Την Δευτέρα, ο Γερμανός τεχνικός είχε συζήτηση για περίπου μιάμιση ώρα με τον Ανδρέα Δημητρέλο στον οποίο έκανε την πρώτη του εκτίμηση για το ρόστερ. Σύμφωνα με αυτή ο Λίνεν κρίνει το ρόστερ υπεράριθμο αλλά και ελλιπές, ωστόσο εκφράζει την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Μεταξύ άλλων, ο Λίνεν είπε στον πρόεδρο της ΑΕΚ πως υπάρχουν στην άμυνα 3-4 ποδοσφαιριστές που μπορούν να θεωρηθούν βασικοί αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την μεσαία γραμμή και την επίθεση.

Παράλληλα, έκανε λόγο για σημαντικό πρόβλημα στα δύο γήπεδα του προπονητικού κέντρου, σε ότι αφορά στον αγωνιστικό χώρο, αφού υπάρχουν αρκετά σημεία χωρίς χορτάρι. Για το λόγο αυτό άλλωστε η διοίκηση κάλεσε γεωπόνο στα Σπάτα, ώστε να επιληφθεί του θέματος.

Λυμπερόπουλος: Δεν θα πέσει η ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε