Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ αλλά με δύο μεγάλες απώλειες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Λάζλο Μπόλονι πήρε την πρώτη του νίκη  ως προπονητής του ΠΑΟΚ έστω και σε φιλικό ματς αλλά μόνο χαρούμενος δεν έμεινε βλέποντας του Ίβιτς και Σαλπιγγίδη να αποχωρούν τραυματίες και να χάνουν τα ματς με Βαλερένγκα ή Μίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει από την Ολλανδία όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, έχοντας στο σακούλι του τη νίκη με 2-0 επί της αδύναμης Ούπεν αλλά και δύο σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Το πόσο θα λείψουν Σαλπιγγίδης και Ίβιτς θα φανεί τη Δευτέρα, όταν και θα υποβληθούν σε εξετάσεις αλλά όπως όλα δείχνουν και οι δύο έχουν υποστεί θλάση που θα τους κρατήσει τουλάχιστον εκτός των αγώνων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ούπεν πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση ειδικά στο πρώτο μέρος, όταν και σημείωσε τα 2 του τέρματα με τον Ίβιτς στο 14′ και τον Αθανασιάδη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και ο Ρομπέρ, ενώ αυτό ήταν το πρώτο φιλικό που ο ΠΑΟΚ κράτησε το μηδέν.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Λίνο, Έτο (63′ Σνάουτσνερ), Τσιρίλο (59′ Σαβίνι), Μαλεζάς (71′ Κουρδάκης), Αρίας (83′ Σακελλαρίου), Τσουκαλάς (71′ Γεωργίου), Ίβιτς (18′ Σαλπιγγίδης, 44′ Μωυσιάδης), Αθανασιάδης, Βιεϊρίνια, Ρομπέρ (71′ Παπάζογλου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε