Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η πρώτη “βόμβα” στο κύπελλο – Στους “16” ο Θρασύβουλος

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Θρασύβουλος έγινε η πρώτη ομάδα της Football League που εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του κυπέλλου, επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι του Λεβαδειακού.

Στη Φυλή, ο Θρασύβουλος έκανε την έκπληξη αφού αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος στη διαδικασία των πέναλτι και εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 67′ με τον Βλάχο αλλά λίγο πριν το τέλος των 90 λεπτών ο Κόρμπος έστειλε το ματς στην παράταση.

Το 1-1 δεν άλλαξε στα 30 λεπτά του έξτρα χρόνου και έτσι οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Θρασύβουλος ήταν πιο εύστοχος και με το τέρμα του Σύρου πήρε την πρόκριση με 4-2.

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Καρράς (83’ Ζουμπουλάκης), Βασιλείου, Σύρος, Σκόνδρας, Νικολάου, Ψιανός Νικολάου, Καρλόπουλος (102’ Κακαράς), Βλάχος, Βαγγελής (94’ Παπαναστασίου).

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς (72’ Κόρμπος), Ξαβιέ, Ιωάννου (79’ Μπεγκόνια), Βιάνα, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (46’ Βασιλείου), Γκρμπιτς, Κοιλιάρας, Ζουρούδης.


Στην παράταση προκρίθηκε ο Πανιώνιος – Φωνάζει η Καλλονή

ΠΑΟ και στο… χωράφι – Με Βύντρα στους “16” (VIDEO)

Σοβαρά επεισόδια στην Κατερίνη – Κουκουλοφόροι κυνήγησαν τον Καλόπουλο! (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε