Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η στιγμή του τρομακτικού ατυχήματος του Lewis Crathern! Χαροπαλεύει ο πρωταθλητής kitesurfer (ΒΙΝΤΕΟ)

Η στιγμή του τρομακτικού ατυχήματος του Lewis Crathern! Χαροπαλεύει ο πρωταθλητής kitesurfer (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος Βρετανός πρωταθλητής Lewis Crathern. Ο νεαρός kitesurfer συμμετείχε στον διαγωνισμό Red Bull King στη νότια Αφρική όταν κατά τη διάρκεια ενός κόλπου “megaloop” παρασύρθηκε από ισχυρούς ανέμους και έπεσε στη θάλλασα.

Οι κάμερες κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή του ατυχήματος, ενώ τον διαγωνισμό παρακολουθούσαν εκατοντάδες θεατές. Ο Lewis Crathern φαίνεται να μπλέχτηκε στα καλώδιά του όταν χτυπήθηκε από ισχυρούς ανέμους. Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, με τη μητέρα του Sandra να περιγράφει πόσο δύσκολο είναι να τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση.

“Προσεύχομαι να ξυπνήσει από το κώμα. Είναι σκληρό να τον βλέπω έτσι κάτι που κάθε μητέρα μπορεί να καταλάβει”, έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook. “Είναι ακόμα σε τεχνητό κώμα αλλά όλα του τα ζωτικά όργανα είναι καλά και ελπίζουμε να τον επαναφέρουν μέσα στις επόμενες μέρες. Ανυπομονώ να τον δω να μου χαμογελά και πάλι”.

Ο Lewis Crathern είναι τρεις φορές πρωταθλητής και είχε φτάσει στα ημιτελικά του διαγωνισμού στο Big Bay. Είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του αθλήματος, με όλα τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω του όταν πήδηξη πάνω από το Worthing Pier με τον φίλο του Jake Scrace το 2009.

 

Quick update on Lewis, no major development but we spoke to his Mum in Cape Town who wanted to say a massive thank you…

Δημοσιεύτηκε από Kitesurfing Armada στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε