Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η συγγνώμη του Ιμπαγάσα στους συμπαίκτες του

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετανιωμένος για την αντίδραση του πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Αργεντινός μέσος που στην προπόνηση της Τρίτης ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του. Διαβάστε τι έγινε.

Ο Αργεντινός μέσος λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση την Τρίτη το απόγευμα (27/11) ζήτησε να πάρει τον λόγο και απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του, παρουσία του Λεονάρντο Ζαρντίμ, είπε: «Θέλω να πω ένα συγγνώμη για την συμπεριφορά μου και για ότι έγινε πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν μία στιγμιαία αντίδραση και τίποτα παραπάνω».

Το περασμένο Σάββατο είχε διαρρεύσει ότι ο έμπειρος μέσος ένιωσε αδιαθεσία, δεν μπορούσε να συνεχίσει την προπόνηση και έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός τον απέκλεισε από την αποστολή για το παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά». Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως, όταν ο Ιμπαγάσα αντιλήφθηκε στην προπόνηση ότι δεν θα ήταν στις πρώτες επιλογές του Ζαρντίμ για τον αγώνα στην Τούμπα (είχε προηγηθεί και το ότι είχε αγωνιστεί για μόλις δέκα λεπτά στο ματς με τη Σάλκε στη Γερμανία), τότε εκνευρίστηκε και αποχώρησε από την προπόνηση.

Τη Δευτέρα ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είχε τετ α τετ στου Ρέντη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζο και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ (φέρεται να είχε επικοινωνία και με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη) και την Τρίτη ήρθε η συγγνώμη στους συμπαίκτες του.

Το θέμα πάντως θεωρείται λήξαν και ο Ιμπαγάσα ετοιμάζεται για τα επόμενα παιχν ίδια των Πειραιωτών με Πλατανιά, Άρσεναλ και Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε