Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η συμ-μετοχική ΑΕΚ, η “κιτρινόμαυρη” ένσταση και η απουσία του Μπλάνκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην κατάθεση ένστασης κατά του κύρους του αγώνα της με τον Ολυμπιακό Βόλου προχώρησε την Τρίτη η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ λίγο αργότερα οι “Supporters” παρουσίασαν το πλάνο τους για ευρεία συμμετοχή των φιλάθλων στα κοινά της ομάδας. Για… ηθική υποχρέωση έκανε λόγο ο “δικέφαλος”, όσον αφορά την ένσταση! Τίτλοι… τέλους για Μπλάνκο.
Οι άνθρωποι του “δικεφάλου” αποφάσισαν να διεκδικήσουν αφενός την τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου κι αφετέρου τους τρεις βαθμούς της νίκης, που θα τους μετατρέψει αυτόματα φαβορί για την πρωτιά των πλέι οφ. Την Πέμπτη η εκδίκαση και η απόφαση.
 
Εξελίξεις είχαμε και στα διοικητικά της ομάδας. Οι “Supporters” παρουσίασαν το πλάνο τους για την νέα… εποχή σον “δικέφαλο” και το πως θα καταφέρει ο κόσμος να παίξει το ρόλο στην αναγέννηση της ΠΑΕ.
 
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ευχάριστα και δυσάρεστα νέα από την προπόνηση της Τρίτης.
 
Οι Μανωλάς και Καφές ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού.
 
Αντίθετα, τις δυσοίωνες προβλέψεις επιβεβαίωσε ο Νίκος Γεωργέας -μετά την κάκωση δεξιού οπισθίου μηριαίου που του διαγνώστηκε- που συνέχισε και την Τρίτη φυσιοθεραπεία και αποκλείστηκε από την αποστολή.
 
Στο γυμναστήριο προπονήθηκε -και έτσι έμεινε εκτός αποστολής- ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Έτσι με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε η καριέρα του Αργεντινού επιθετικού στην ΑΕΚ, που δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Ένωση.
 
Από κει και πέρα, εκτός έμεινε ο Δέλλας που είναι τιμωρημένος και οι τραυματίες Λυμπερόπουλος, και Γιάχιτς.
 
Η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους: Σάχα, Αραμπατζή, Αργυρίου, Ματέος, Κλωναρίδη, Καράμπελα, Μανωλά, Νταντόμο, Καφές, Λαγός, Μπαχά, Γκέντσογλου, Ντρπιτς, Μάκο, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπερνς, Νικόλτση, Έντερ, Λεονάρντο και Ντιόπ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε