Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η συνάντηση Μαρινάκη-Βαλβέρδε και ο Σηφάκης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη κερδίζει συνεχώς πόντους στου Ρέντη, ωστόσο οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά το ραντεβού του προέδρου του Ολυμπιακού με τον Ισπανό τεχνικό τις επόμενες μέρες.

Η μετεγγραφή τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό είναι η μόνη που μπορεί να θεωρείται δεδομένη, όπως είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της ομάδας. Οι Πειραιώτες ψάχνουν για έναν πορτιέρο που θα δώσει λύσεις άμεσα, η απόκτηση του δεν θα εμπεριέχει ρίσκο και θα μπορεί να γίνει χωρίς πολλά χρήματα. Από την αναζήτηση στο εξωτερικό δεν προέκυψε κάποια τέτοια περίπτωση, μέχρι στιγμής, και πλέον φαίνεται πως στην κορυφή της λίστας έχει ανέβει το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη.

Στον Ολυμπιακό παραδέχονται πως η περίπτωση του δεν αξιολογήθηκε σωστά και σκέφτονται να διορθώσουν αυτό το λάθος. Επιπλέον, η μετεγγραφή του μπορεί να γίνει με χαμηλό κόστος καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Άρη και από τώρα έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Από την πλευρά του ο διεθνής τερματοφύλακας έρχεται από μία δύσκολη επέμβαση, η οποία μπορεί να τον κράτησε για αρκετό καιρό μακριά από την  δράση αλλά αναμένεται να δώσει οριστικά τέλος στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Αυτή τη στιγμή ο Μιχάλης Σηφάκης είναι στη  κορυφή της ερυθρόλευκης λίστας, ωστόσο οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τις πρώτες μέρες του 2012 όταν και θα γίνει το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.  Σε αυτή τη συνάντηση εκτός από το θέμα του τερματοφύλακα θα συζητηθούν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά με το όνομα του Ροσίτσκι να ακούγεται όλο και πιο έντονα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε