Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η τεκμηρίωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου στην έφεση για την ποινή του Παναθηναϊκου

Ο διακεκριμένος δικηγόρος υποστήριξε ότι κακώς επιβλήθηκαν στους πράσινους οι δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο ντέρμπι “αιωνίων” της Α1 μπάσκετ. Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Ο πληρεξούσιος δηκηγόρος της πράσινης ΚΑΕ παρέστη ενώπιον του ΑΣΕΑΔ υποστηρίζοντας ότι η πρόσφατη απόφαση του αθλητικού δικαστή για την ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον Παναθηναϊκό ήταν άδικη. Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος οι παράγοντες του συλλόγου είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και η ένταση που παρατηρήθηκε ήταν ήπια. Ανάλογη ήταν και η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου υποστήριξε ενώπιον του Α.Σ.Ε.Α.Δ. την προσφυγή της κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, με την οποία της επιβλήθηκε η πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής 2 αγωνιστικών, χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο της, λόγω επεισοδίων στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) της Α1 κατηγορίας Ανδρών.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τεκμηρίωσε ότι κακώς επιβλήθηκαν 2 ποινές για την ίδια –κατ’ ουσίαν- συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς και ότι τα γεγονότα, που έλαβαν χώρα στον αγώνα, ήταν ήπιας εντάσεως, χάριν των πρωτοβουλιών, που είχαν λάβει οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας κ.κ. Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος πριν την αθλητική συνάντηση (ενδεικτικά διπλό προστατευτικό δίχτυ κατά μήκος των εξεδρών του γηπέδου κ.ο.κ.).
Η απόφαση αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε