Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η τελευταία ευκαιρία του Μιραλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Βέλγος επιθετικός θα συναντηθεί την Τρίτη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του. Κρίσιμο ραντεβού Πάρντο-Μαθία.

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει, κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δείχνει να παίρνει στα χέρια του το θέμα της παραμονής του. Ο πρόεδρος των “ερυθρολεύκων” δέχθηκε την πρόταση του παίκτη να βρεθούν οι δύο άνδρες χωρίς την παρέμβαση του μάνατζερ, Ενρότο, τον οποίο στον Πειραιά δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό.
 
Στον Ολυμπιακό κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο η γενική αίσθηση είναι πως το αποψινό ραντεβού θα κρίνει και το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς.
 
Εκτός από τον Μιραλάς, συνάντηση για το συμβόλαιό του θα έχει και ο Ούρκο Πάρντο, αλλά όχι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά με τον Εντουάρντο Μαθία. Ο βασικός πορτιέρο φέτος του Ολυμπιακού βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος επιθυμεί την παραμονή του, αλλά η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών παραλίγο να διακόψει κάθε διαπραγμάτευση, λόγω των υψηλότατων απαιτήσεων που προέβαλε ο Βέλγος (1 εκατ. ευρώ περίπου). Η αλλαγή στάσης, ωστόσο, του Πάρντο άλλαξε το σκηνικό και σήμερα είναι πιθανό να τα βρουν οι δύο πλευρές, με τον Ολυμπιακός να προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 300.000-350.000 ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε