Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η τελευταία (;) μάχη του Χιμένεθ – Πανιώνιος-ΑΕΚ (18:15)

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI
ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI
Στο τελευταίο, πιθανότατα, του Ισπανού τεχνικού στο πάγκο της, η “Ένωση” κοντράρεται με τον φορμαρισμένο Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της Αθήνας.

Οι τριγμοί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ που προκάλεσε η ήττα από την Στουρμ Γκρατς δεν έχουν σταματήσει ακόμα. Το κλίμα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο μόνο καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με την διοίκηση της ομάδας να κρατάει τον Χιμένεθ επειδή δεν μπορεί να πληρώσει την αποζημίωσή του, ενώ η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται στο ναδίρ.
 
Η “Ένωση” ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ώστε να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα, όμως έχει απέναντι της τον Πανιώνιο που… συνηθίζει να της κάνει την ζωή δύσκολη. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα έχοντας 7 βαθμούς σε τέσσερα ματς, ενώ και οι δύο ομάδες έχουν μία ήττα από τον ίδιο αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ.
 
Αναφορικά με τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για την ενδεκάδα σίγουρη θεωρείται η πεντάδα των μετόπισθεν, που θα αποτελείται από τους Αραμπατζή, Καράμπελα, Κοντοέ (που επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλο στην Πλατεία), Κάλα και Μανωλά. Ο Μάκος θα ξεκινήσει δίπλα στον Βάργκας στον άξονα με τον Γκέντσογλου να μένει στον πάγκο, ενώ οι Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος και Λυμπερόπουλος θα κινούνται πίσω από τον Γκούντγιονσεν.
 
Στην αντίπερα όχθη ο Τάκη Λεμονής αναμένεται να παρατάξει τους Ελευθερόπουλο, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Σιόβα, Όμο, Κουμορτζί, Σάμαρη, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκη, Εστογιανόφ και Κούτσι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε