Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η τελευταία σεζόν του Παπαλουκά!

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξάφνιασε τους πάντες όταν δήλωσε ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στο μπάσκετ εκτός κι αλλάξουν δραματικά τα πράγματα. Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Δύο από τους σπουδαιότερους παίκτες των τελευταίων χρόνων, έθεσαν ημερομηνία λήξης στην καριέρα τους. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς τόνισε:

“Σωματικά αντέχω για ακόμα 2-3 χρόνια. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος σχετικά με την απόφαση μου. Ο Ίβκοβιτς ήρθε στον Ολυμπιακό γιατί γουστάρει να είναι εδώ και όχι για τα λεφτά. Και εγώ γουστάρω που είμαι εδώ. Δεν έχουμε ανάγκη να κρυφτούμε. Η αιτία είναι η κατάσταση που επικρατεί. Δεν βλέπω τεχνοκρατική κατάσταση να επικρατεί. Η απαξίωση του προϊόντος είναι εμφανής. Θέλω να παίζω σε μια ομάδα που κυνηγά τίτλους, να έχω ενδιαφέρον. Αν παίξω ένα χρόνο παραπάνω θα το κάνω μόνο για τις εμπειρίες.”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανικολάου τόνισε:

“Ίσως να είναι και για εμένα η τελευταία φορά που βρίσκομαι σε ένα τέτοιο πάνελ. Μετά από 18 χρόνια καριέρας κατάφερα να βρεθώ εδώ, στη θέση του αρχηγού και ευχαριστώ τον προπονητή μου, τον Αργύρη Πεδουλάκη, που με έπεισε να συνεχίσω το μπάσκετ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε