Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η τιμωρία του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και συνολικό πρόστιμο 7.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια μερίδας οπαδών του στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο σε έξι παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς είχε τιμωρηθεί και με δύο αγωνιστικές για τα επεισόδια που συνέβησαν στο ΣΕΦ στον τρίτο τελικό. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι τιμωρημένοι και με μία αγωνιστική στην Euroleague.

Η τιμωρία του Ολυμπιακού:

Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για παράβαση των άρθρων 27, (υβριστικά συνθήματα που αφορούν φυσικό πρόσωπο) και 23Α (ρίψη αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου), παραπτώματα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 11-6-2017 και

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για σοβαρά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσφημιστικά για το άθλημα ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 5.000,00€), β) για υβριστικά συνθήματα που δεν αφορούν φυσικό πρόσωπο, πρόστιμο 1.000,00€ και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά τη λήξη του αγώνα, πρόστιμο 1.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε