Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η τιτανομαχία του Καμπ Νου – Μπαρτσελόνα – Μίλαν (21.45)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Το μεγάλο ματς της φάσης των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στο Καμπ Νου. Η Μπαρτσελόνα παίζει με την πλάτη στον τοίχο αφού η ήττα με 2-0 στο Μιλάνο δίνει σαφέστατο προβάδισμα στη Μίλαν.

Οι Καταλανοί που έχουν εξασφαλίσει, ουσιαστικά, το πρωτάθλημα στην Ισπανία δίνουν σήμερα το κρισιμότερο ματς της σεζόν.

Η ήττα από την Μίλαν στον πρώτο αγώνα με 2-0, κάνει ιδιαίτερα δύσκολο το έργο τους αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την Μπαρτσελόνα.

Οι παίκτες του Ρόουρα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να κάνουν μία σπουδαία ανατροπή. Ο Τσάβι θα προσπαθήσει να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Καταλανούς.

Από την άλλη, η Μίλαν θα προσπαθήσει να εγκλωβίσει τα ατού της Μπάρτσα και να κρατήσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Αλέγκρι αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα στην επίθεση αφού εκτός από τον Μπαλοτέλι ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τραυματία Πατσίνι.

Αυτή θα είναι η 17η φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο κύπελλο πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπαρτσελόνα μετράει 6 νίκες ενώ η Μίλαν έχει μία λιγότερη. Στα ματς που έχουν γίνει στη Βαρκελώνη οι Καταλανοί έχουν 4 νίκες έναντι μόλις μίας των Ιταλών.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 όπως και το Σάλκε – Γαλατασαράι (ρεβάνς του 1-1 της Τουρκίας). Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη NOVA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε